Garppa di Terolgego, lim 404 - 2014

Trentiono

Det var i en källare som de Vardas "som i början av 19-talet Michele Dolzan började sin strävan inom destillering , en strävan som nu har nått den fjärde generationen Noggranna studier , starka band med tradition , en djupt rotad erfarenhet och en strikt professionell expertis tog en destillering -master som dr . Luigi Dolzan att mynta ett ord som definierar de fyra stegen hans företag observerar samtidigt som det producerar grappa : " de Varda Method" . Var och en av de ovan nämnda stegen är mycket viktig för att erhålla en produkt av högsta kvalitet och måste genomföras med största omsorg .

Smak

Särskilt mjukt , inspirerande , graciös , harmonisk, söt , runda , sammetslen , sensuell, stort utbud av aromatiska och balsamvinäger , påminner den förföriska buketten .

Destilleri

Villa de Varda

Alkoholhalt

40%

Inköpt

2016

Hemsida

www.villadevarda.com/